Videotuotanto

Videotuotanto on tullut meille erittäin tutuksi viime vuosikymmenien aikana. Olemme tuottaneet kymmeniä mainosvideoita, tuotevideoita, lyhytvideoita ja brändivideoita. Laadukkaalla videotuotannolla viestitään katsojalle tehokkaasti yrityksen arvoja, tunnetta tai mitä halutaankaan ikinä viestiä.

Videot myyvät yksinkertaisesti paremmin kuin yksittäiset kuvat tai viimeisen päälle hiotut tekstit.. Tuotevideot vs. ei tuotevideota -> vaikuttaa lähes aina positiivisesti myyntiin. Tämä johtuu siitä, että tuotteita on pienempi kynnys ostaa, kuin palveluita ja videot viestii tuotteesta paremmin..

Tarinat vaikuttavat tutkitusti ihmismieliin positiivisesti ja haluamme olla välittämässä ainutlaatuisia tarinoita yrityksistä, palveluista, tuotteista tai erilaisista tapahtumista, mitä järjestetään ympäri Suomen.. Videolla saat huomattavasti lisäarvoa ja jätät voimakkaamman muistijäljen. Laadukkaalla videotuotannolla saat vielä enemmän irti yksittäisistä videoista.

Lyhytvideotuotanto

Viime aikoina lyhytvideotuotanto on noussut suureen rooliin, kun eri sosiaalisen median alustat on alkanut suosimaan näitä videotyyppejä.

Haluamme olla mukana tässä kelkassa ja mahdollistamme asiakkaillemme matalalla kynnyksellä monen videon kuvaamisen jopa samana päivänä!

.

Hyvin käsikirjoitettu video taipuu eri käyttötarkoituksiin sulavasti.

Esimerkki palvelusta:

1. Videoiden ideointi
2. Videoiden käsikirjoitus
3. Kuvauspäivä 
4. Videoiden editointi ja viimeistely..

Videotuotannon hinta:

Alkaen: 1000€/kuvauspäivä