23.11.2022

Topi-keittiö on kotimainen keittiövalmistaja Kalajoelta vuodesta 1939. Valikoima on monipuolinen ja ratkaisut teknisesti innovatiivisia.

Olemme toteuttaneet kuvauksia Topi-keittiöistä Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella mainoskäyttöön ja sosiaaliseen mediaan.

Saman päivän aikana kuvattiin useampi keittiö eri paikoissa, jolloin täytyi nopeasti reagoida valaistuksiin ja muutoksiin ulkoilmassa, joka luonnollisesti muuttaa sisätilan tunnelmaa laidasta laitaan.

Parhaimmillaan auringonsäteet tuovat luonnollista lämpöä sekä tunnelmaa kun taas ukonilma ja talvinen iltapäivä synkistävät sisätilat viileällä, sinisellä valolla. Nämä kaikki vaikuttavat osaltaan siihen kuinka toivotulta, luonnolliselta ja myyvältä keittiöt näyttää.

Ulkoilma vaikuttaa paljon sisätilan tunnelmaan. Auringonvalon suunta ja pilviset säät muokkaavat tunnelmaa laidasta laitaan.

Tarvittaessa tilan tunnelmaa vahvistettiin valosuunnittelulla ja lopputulosta vielä muokattiin kuvankäsittelyssä esittelykelpoiseksi säilyttäen luonnollisuuden.